Ondernemende vrouwen gezocht voor Wereldplein op Vrouwendag 8 maart

Wereldplein ondernemende vrouwen gezocht copy

Aan ondernemende vrouwen in de Bommelerwaard,

Vrouwen vieren al ruim honderd jaar op 8 maart Internationale Vrouwendag. Op deze dag staan vrouwenrechten wereldwijd centraal, zoals gelijke rechten en kansen voor vrouwen en mannen, keuzevrijheid en veiligheid. Zowel in Nederland als elders in de wereld blijkt de inzet voor een betere positie voor vrouwen nog steeds noodzakelijk te zijn.

Stichting Kompas Bommelerwaard organiseert op 8 maart 2019 voor de 25e keer Internationale Vrouwendag. Een reden om extra aandacht te besteden aan deze dag. De afgelopen jaren hebben jaarlijks ruim 300 vrouwen deelgenomen aan de activiteiten op 8 maart.

Dit jaar wordt de hele Poorterij omgetoverd in een dynamisch en bruisend Wereldplein. Een plein met diverse activiteiten, terrasjes, muziek, presentaties en pitches. Een plein waar ondernemende vrouwen hun producten en diensten kunnen presenteren. Waar vrouwen elkaar kunnen ontmoeten, inspireren, van elkaar leren, plannen maken en netwerken.

Het wordt een dag met een inspirerend, uitnodigend en divers programma waarin vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen uit diverse sectoren van de Bommelerwaard centraal staan. Het is een mooie gelegenheid om uw product, dienst, idee of plan te presenteren aan deelnemers van de Internationale Vrouwendag en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan deze bijzondere dag.

U wordt van harte uitgenodigd deel te nemen aan dit Wereldplein in de Foyer van de Poorterij.

Praktische informatie Wereldplein:
Het Wereldplein is open van 12.30 – 18.00 uur. Het programma in de Poorterij start om 12.30 uur, met een doorlopend programma van diverse activiteiten op het Wereldplein, en met workshops elders in het gebouw. Vanaf 20.00 uur is er een voorstelling in de grote zaal van de Poorterij. Meer informatie over deze vrouwendag: Internationale Vrouwendag 8 maart 2019 in de Poorterij

De organisatie zorgt voor een marktkraam van 200 x 80 cm. Vanwege de ontvangst van de deelnemers moeten de kramen voor 12 uur ingericht zijn.

We zien uw reactie graag voor 4 maart tegemoet!

Aanmeldingen/informatie voor kramen en/of pitches:
Ans Klein Geltink, via ans.kleingeltink@kompasbommelerwaard.nl of tel. 06-11252724
Joke Verkuijlen, via kompasjokeverkuijlen@upcmail.nl of tel. 06-44614237

Flyer: Kompas Internationale Vrouwendag 2019 uitnodiging wereldplein