Uitnodiging Bijeenkomst Wereldmuziek 17 april 2019

Wereldmuziek2

Op woensdag 17 april 2019 van 20.00 tot 22.00 in het Hof, Oliestraat 22, 5301 BB Zaltbommel.

Aan: muzikanten, muziek- en dansverenigingen,-scholen en alle andere geïnteresseerden in Wereldmuziek in de Bommelerwaard.

De werkgroep Wereldmuziek Bommelerwaard heeft in 2017 en 2018 een aantal muziek-activiteiten georganiseerd voor inwoners uit verschillende culturen en met verschillende achtergronden in het kader van elkaar ontmoeten, leren kennen en samen muzikaal actief zijn. Het blijkt dat muziek een motor is voor verbinding en grenzen overstijgt. Veel inwoners, jong en oud, waar ook vandaan, maken graag samen muziek, spelen instrumenten of willen dat graag leren.

De werkgroep Wereldmuziek wil deze muzikale activiteiten graag uitbreiden in samenwerking met andere muzikanten, dansers, muziekverenigingen, -scholen, andere geïnteresseerden en organisaties uit de Bommelerwaard. Daarom willen we u uitnodigen voor een overleg om te kijken wat de mogelijkheden zijn om samen te werken en meer ‘wereldwijde’ muziek- en dansactiviteiten in de Bommelerwaard te organiseren. U bent dan ook van harte welkom bij deze bijeenkomst over Wereldmuziek in het Hof, Oliestraat 22, 5301BB in Zaltbommel, van 20.00 – 22.00 uur. Inloop vanaf 19.45 uur.

Wij horen graag vóór 15 april of u komt en met hoeveel personen u aanwezig kunt zijn.
Voor opgave kunt u mailen naar info@kompasbommelerwaard.nl.

Download hier de flyer: Kompas uitnodiging orientatieplan wereldmuziek 17 april 2019

Met hartelijke groet, Werkgroep Wereldmuziek: Joep Belïen, Nico Engels, Kees Krijnen en Joke Verkuijlen. Voor verdere informatie: Kees Krijnen 06-28811609 en Joke Verkuijlen 06-44614237.

Doel van de Werkgroep Wereldmuziek: Muziekbijeenkomsten bieden de mogelijkheid te leren van en met elkaar; samen zingen, muziek maken en dansen brengt mensen samen. De muzikale activiteiten zijn gericht op kennis maken met muziek en dans uit diverse landen en culturen en actief meedoen: Met muziek en dans samen de wereld rond!