Enquête

 

Hoe kom ik aan (betaald) werk en/of waar kan ik mij in bij-her-scholen?

Sinds oktober 2013 is het LeerWerk-Kompas (LWK) Bommelerwaard actief om inwoners tussen 15-65 jaar in de Bommelerwaard ondersteuning te bieden bij vragen op het gebied van leren en werken. Het LWK maakt deel uit van Stichting Kompas, deze organiseert sociale, educatieve en culturele activiteiten voor en met alle inwoners in de Bommelerwaard.
Het LWK streeft naar maatschappelijke participatie en meedoen op maat van inwoners.
Dit doet het LeerWerk-Kompas onder andere door:

  • Een inloopspreekuur voor individuele vragen, informatie, advies en ondersteuning.
  • Informatieve workshops over diverse thema’s richting werk, sollicitatietips, aanpak.
  • Strategisch vrijwilligerswerk als opstap naar werk of nieuwe baan.
  • Sparringpartners die hun ervaring/expertise delen met werkzoekenden.

LWK werkt nauw samen met betrokken organisaties én met gekwalificeerde vrijwilligers, deskundigen en gastsprekers die hun kennis en ervaring inzetten.

Maar om te weten waarmee het LWK inwoners het beste kan steunen, hebben wij uw hulp nodig. Wie heeft vragen, wie wil extra steun/advies m.b.t. werken en leren, wat is er nodig? Wij vragen inwoners en organisaties mee te helpen vragen en behoeften aan hulp in kaart te brengen door: het invullen van onderstaande vragenlijst door inwoners en/of het doorsturen van deze vragenlijst naar vrienden en bekenden uit uw omgeving voor wie het LWK van nut kan zijn. U kunt de link van deze vragenlijst www.kompasbommelerwaard.nl/enquete aan hen doorsturen.

Bij voorbaat heel hartelijk dank! LeerWerk-Kompas (LWK) Bommelerwaard