Juridisch spreekuur: 28 mei, 18 juni en 2 juli

Kompas Juridisch advies

Heeft u problemen met of vragen over uw huur- of arbeidscontract? Over procedures over de aanvraag/afwijzing tot een bepaalde uitkering of het al dan niet stopzetten daarvan? Wilt u weten welke rechten u heeft op deze en andere gebieden?

Kom dan naar het Juridisch Spreekuur van Indy de Gram, bij Stichting Kompas. Indy de Gram is advocaat bij Willems van Bladel Advocaten en woont in de Bommelerwaard. Hij kan u informeren en op weg helpen.

Het Juridisch Spreekuur is op dinsdag van 17:00 tot 18:00 uur. Tot de zomervakantie is dit op:
• Dinsdag 28 mei
• Dinsdag 18 juni
• Dinsdag 2 juli

Het spreekuur is gratis en vindt plaats bij: Stichting Kompas, Brede school de Waluwe, Portage Zaltbommel. Ingang: Prins Bernhardweg, kant Aldi.


Indy de Gram stelt zich graag aan u voor:Indy de Gram
Mijn naam is Indy de Gram en ik ben opgegroeid binnen de gemeente Maasdriel. Gedurende mijn rechtenstudie heb ik ervaring op gedaan op een advocatenkantoor. Binnen dit kantoor ben ik nu werkzaam als advocaat.

Ik doe dit werk met veel plezier en enthousiasme. Het doet mij deugd om mensen met uiteenlopende juridische problemen verder te helpen. Vanuit de overtuiging dat juridische bijstand voor iedereen toegankelijk moet zijn, verrichten wij onze werkzaamheden binnen kantoor onder andere op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand en/of op doorverwijzing van het Juridisch loket.

Vanuit deze werkwijze sta ik veel cliënten bij op het gebied van het verbintenissenrecht, waaronder het huur- en arbeidsrecht. Maar ook geschillen uit onrechtmatige daad (burenruzies, letselschade, etc.). Ook adviseer en procedeer ik op het gebied van het bestuursrecht, waaronder het socialezekerheidsrecht. Het betreft o.a. procedures over de aanvraag/afwijzing tot een bepaalde uitkering of het al dan niet stopzetten daarvan.

Middels het spreekuur bij Stichting Kompas probeer ik mensen in een kort tijdsbestek te informeren en hen op de juiste wijze op weg te helpen. Zodat u weet welke rechten u wel of juist niet heeft. Graag tot ziens tijdens één van de spreekuren.

Voor vagen of meer informatie:
Erica Eykema: ericaeykema@hotmail.com tel. 06-21958250
Ans Klein Geltink: ans.kleingeltink@kompasbommelerwaard.nl tel. 06-11252724

Download de flyer: Juridisch Spreekuur voorjaar 2019