Wereldplein voor en door ondernemende vrouwen op Vrouwendag 8 maart 2020


Viering Internationale Vrouwendag 8 maart 2020.
Wereldplein voor en door ondernemende vrouwen in de Poorterij.                           

Vrouwen vieren al ruim honderd jaar Internationale Vrouwendag op 8 maart. Op  deze dag staan vrouwenrechten wereldwijd centraal, zoals gelijke rechten en kansen voor vrouwen en mannen, keuzevrijheid en veiligheid.  Zowel in Nederland als elders in de wereld blijkt de inzet voor een betere positie voor vrouwen nog steeds noodzakelijk. Dit jaar staat in het teken van vrijheid.

Op zondag 8 maart 2020 tussen 11 en 18 uur vieren we deze dag met een inspirerend en uitnodigend programma en diverse activiteiten in de Poorterij te Zaltbommel.  Vanaf 16.15 uur is het programma voor vrouwen én mannen.

Ondernemende vrouwen gezocht!
De foyer van de Poorterij wordt op deze dag omgetoverd in een dynamisch en bruisend Wereldplein. Vrouwen uit de Bommelerwaard worden uitgenodigd mee te doen aan dit Wereldplein. Een plein met diverse activiteiten, terrasjes, muziek en presentaties. Ondernemende vrouwen kunnen hun producten, diensten, plannen en ideeën presenteren. Een plein waar vrouwen terecht kunnen voor advies, elkaar kunnen ontmoeten, inspireren, van elkaar leren, plannen maken en netwerken. Pak je kans, ook als beginner!

Praktische informatie Wereldplein:
Het Wereldplein is open van 12.00 – 18.00 uur. De organisatie zorgt voor marktkramen. Een plaats reserveren op het Wereldplein kan tot 1 maart (hele kraam €15,- of halve kraam €7,50).

Aanmeldingen/meer informatie over het huren van kramen:

AANMELDFORMULIER
Meld je hieronder aan voor deze of een andere activiteit.

 Ik ontvang graag de digitale nieuwsbrief van Kompas